Onze Locatie

Binckhorstlaan 36 (Unit C2 26)
2516 BE, The Hague
The Netherlands
Tel. : +31 (0) 70 2600 660

Write to us

Als je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken vul dan het formulier in aan de rechter zijde of stuur een email naar dit adres: info@tconcept.nl

Vacature: Student Stagiar

We zoeken op korte termijn of later in het het jaar, een flexible enthousiaste stagiar die graag wil leren. Je gaat in een leuk team aan de slag aan diverse projecten, nationaal en internationaal. We zoeken een student van de Technische Universiteit of Hogeschool die ervaring heeft met Sketchup, Photoshop en Indesign.

Vacature: Architect

Voor onze Nederlandse binnenstedelijke projecten zijn we meteen op zoek naar een enthousiaste architect en creatieve ontwerper die goed kan presenteren, concepten uitdenken en vertalen in gedetailleerd ontwerp. De werkzaamheden zijn het presenteren voor de klant, werken met 2d Autocad, visualiseren met Sketchup en Revit, en presentaties voorbereiden in Indesign en Photoshop.Het werk bestaat uit diverse ontwerpopgaven, zowel nationaal als internationaal, zowel individueel als een teamverband. 3 tot 7 jaar werkervaring is voor ons een vereiste, zo ook een zeer goed kennis van de bovenstaande software. Een vloeiende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal is wenselijk.

Carrière Kansen

PDF file only