Onze Locatie

Binckhorstlaan 36 (Unit C2 26)
2516 BE, The Hague
The Netherlands
Tel. : +31 (0) 70 2600 660

Write to us

Als je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken vul dan het formulier in aan de rechter zijde of stuur een email naar dit adres: info@tconcept.nl

  TconcepT zoekt Technisch Ontwerper

  TconcepT is een dynamisch en snel groeiend architectenbureau. Vanuit de Binckhorst in Den Haag werken wij met een jong, enthousiast en internationaal team aan onze Nederlandse en internationale projecten, variërend van grootschalige (binnenstedelijk) woningbouw tot kleinschalige zorg, F&B en retailprojecten. Ons werkgebied bestaat uit het traject vanaf Concept Ontwerp tot en met Omgevingsvergunning.

  Voor onze Nederlandse woningbouw projecten zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze technisch ontwerper voor 32-40 uur per week, die ervaring heeft met de fases VO, DO en OV van het ontwerptraject. Je hebt affiniteit met het technisch uitwerken van projecten, je bent op de hoogte van de actuele bouwregelgeving en je vindt het leuk om concepten architectonisch te vertalen naar een gedetailleerd ontwerp.

  Je zult in een jong en ervaren team werken aan een verscheidenheid van ontwerpopgaven. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, een goede kennis van Revit, Autocad en Sketchup en een visie op de efficiënte inzet van deze middelen. Grafische kwaliteiten en kennis van de programma’s Photoshop en Indesign is een pré. Voor deze functie is een goede beheersing van de Nederlandse taal vereist.

  Als je geïnteresseerd bent in deze functie, en heb je een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde, Academie voor de Bouwkunst, of TU, stuur dan je sollicitatiebrief, cv en portfolio (digitaal via email of als link) naar info@tconcept.nl – uiterlijk tot en met 2 april 2021. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Frank van Dongen via info@tconcept.nl.

   

  Vacature: Stagiare

  Wat als je als trainee meteen de ervaring kan opdoen die de rest van je veelbelovende carrière zal vormen?

  Wij zijn vanaf juli 2021 op zoek naar een fulltime stagiaire die aan de Technische Universiteit of Hogeschool studeert en die ervaring heeft met Sketchup, Photoshop en Indesign.

  Door jouw creativiteit, flexibiliteit en leergierigheid vorm je de perfecte ondersteuning bij diverse nationale en internationale projecten. De stage betreft een fulltime stage van 4 tot 6 maanden waarbij je deel zal uitmaken van een creatief en gezellig team.

  Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in aan de rechter zijde.

  Carrière Kansen

   PDF file only