TconcepT:Architecture, Design, Place Making and Concepts.

Onze Projecten

We create places where people like to go and like to stay

TconcepT BV is gespecialiseerd in Architectuur, Concepten en Place Making over de hele wereld. Onze missie is het creëren van plekken; plekken waar mensen graag naartoe gaan en willen verblijven. Wij maken concepten waarin de esthetiek, de functionaliteit, de haalbaarheid, en duurzaamheid in harmonie met elkaar zijn.

We zijn nauw betrokken bij alle fases van het ontwerpproces. Wij stellen gespecialiseerde teams samen, bestaande uit lokale en internationale bedrijven met expertise op het gebied van onder andere marktonderzoek, landschapsontwerp, licht architectuur, leisure en F&B. Het Concept Ontwerp tot en met het Definitief Ontwerp voeren we in-house uit. Om de kwaliteit van ons concept te waarborgen zijn wij als supervisor betrokken in alle verdere fasen van het ontwerp proces tot en met eindoplevering.

TconcepT is opgericht in 2014 door de voormalig partners en directeuren van T+T en Multi Development Corporation. Het internationale team bij TconcepT heeft ervaring in concepten en architectuur sinds 1982. Op dit moment werken we aan projecten in 15 verschillende landen.

0
Prijzen
0
Huidige projecten
0
Landen
0
Bureau
STUDIE Technische Universiteit Delft, Architectuur en Stedenbouw.

Na zijn studie architectuur aan de TU-Delft te hebben afgerond, verhuisd Willem-Joost de Vries naar Londen. Daar werkt hij voor een multidisciplinair architectenbureau betrokken bij projecten in Groot Brittannië, zoals in The Docklands en in de binnenstad van Londen.

In 1992 begon hij zijn eigen architecten bureau in Amsterdam, vooral gericht op het ontwerpen van kantoren en woningbouw in binnenstedelijke locaties. In 1998 sluit Willem-Joost zich als partner aan bij T+T design, het in-huis architecten bureau van Multi Development. Hij is 14 jaar partner bij T+T Design en verantwoordelijk voor ontwerpen in 22 landen, altijd strevend naar het optimale plan voor de specifieke locatie.

In 2014 startte hij samen met zijn team van T+T Design het nieuwe bureau TconcepT. Willem-Joost is een architect, stedenbouwkundig ontwerper en geeft leiding aan workshops met ontwikkelaars, huurders, investeerders en architecten. Willem-Joost heeft veel prijswinnende projecten ontworpen, zoals ‘Victoria Square’ in Belfast en Forum Istanbul in Istanbul
Willem-Joost de Vries

Senior Architect

STUDIE Technische Universiteit Delft, Civiele Techniek

Frank van Dongen heeft vele jaren van brede ervaring in het ontwikkelen van vastgoed en heeft onder andere 15 jaar gewerkt voor het in Nederland gevestigde bedrijf Multi Development.

Hij begon als projectmanager van binnenstedelijke gemengde ontwikkelingen in Nederland. Hij werkte aan projecten als het Bijenkorf warenhuis in Enschede, Entre Deux in Maastricht en Spuimarkt in Den Haag.

Hierna werkte hij 4 jaar lang als associate commercieel directeur in Parijs, daar was hij verantwoordelijk voor verschillende binnenstedelijke ontwikkelingen zoals La Vache Noire in Arcueil. In 2007 keerde hij terug in Nederland als directeur Concept Development voor Europa en Turkije. In deze functie gaf hij leiding aan het internationale Concept team bestaande uit T+T Design, Feasibility en Market Research.

In 2014 startte hij samen met zijn team van T+T Design het nieuwe concept en architecten bureau TconcepT.
Frank van Dongen

General Manager

STUDIE Technische Universiteit Delft, Architectuur en Stedenbouw.

Dies Verburg heeft 25 jaar voor T+T Design gewerkt, het in-huis concept ontwerp bureau van de in Nederland gevestigde vastgoed ontwikkelaar Multi Development. In 1989 startte hij als senior architect en hij werd partner in 2004. Hij heeft veel mixed-use-, retail-, herontwikkeling- en kantoorprojecten ontworpen in heel Europa.

Dies werkt op een nationaal- en internationaal niveau, hij ontwerpt en leidt teams van architecten en deskundigen. Hij heeft hierdoor een unieke portfolio van prijswinnende projecten. Zijn ontwerpen kennen een grote variëteit zoals het hoofdkantoor van KPN in Den Haag, het hoofdkantoor van ZON (NOS) en Almada Forum in Lissabon, Forum Aveiro in Portugal en Forum Gaziantep in Turkije.

In 2014 richtte hij samen met zijn collega’s van T+T Design het nieuwe bedrijf TconcepT op.
Dies Verburg

Senior Architect

Onze Locatie

Ons bureau is gevestigd in Nederland

TCONCEPT OFFICE

Binckhorstlaan 36 (Unit C2 26)
2516 BE, The Hague
The Netherlands
Tel.: +31 (0) 70 2600 660
@: info@tconcept.nl
W: www.tconcept.nl