TconcepT design Het Hofje van Weltevreden

Het Hofje van Weltevreden is located in the estate zone on the ‘s Gravenweg, which was designed in response to the often impersonal and institutionalized care homes for the elderly with Alzheimer’s and reflects the functionality and appearance of the “knarrenhoffen” back in the days.

The park that is behind along ‘Het laantje van nooit gedacht’ is a wonderful place to stretch your legs and enjoy nature. In addition, the viewing holes of the surroundings provide sufficient opportunities for residents to move throughout the year.

It is a modern interpretation of an estate. The plastered main house, with its facade facing the street, forms together with the outbuildings a beautiful ensemble around a green courtyard. It is reminiscent of a compressed village around a village square. 27 apartments and a shared space all have a view of the surrounding greenery or the more formal courtyard.

For more information click here.